Indítsd be sportfogadói karrieredet, keress pénzt szurkolás közben! Napi 2 tuti sportfogadás-tippet adunk, amikkel csak nyerhetsz!

Mindened a foci? Minden meccset megnézel, és mindig lelkesen támogatod a csapatodat? Szoktál néha fogadni is, és szeretnél a hobbidból profitálni?

Kérj tippmix-tippeket a profiktól! Lépj be a betclub tagjai közé és minden nap 2 tuti tippet kapsz tőlünk!

[Belépek !]

 

Ki vagyok én és miért tudok tuti tippeket adni?

Márk vagyok, több mint 20 éve foglalkozom sportfogadás-tippekkel. Korábban multiknak dolgoztam elemzőként, ott tanultam meg, hogyan kell használhatóvá tenni az unalmas statisztikai adatokat, és hogyan lehet profitálni belőlük. Csapatommal magas szintű matematikai számítások alapján állítjuk össze a napi tippeket, amikkel apránként profi sportfogadói karriert építhetsz ki. Nem ígérem, hogy egy hónapon belül milliókat fogsz keresni: ezek a tippek alacsony kockázatú, ugyanakkor alacsony bevételű fogadások, amikkel lassan, de biztosan érheted el azt a szintet, amikor akár már meg is élhetsz a sportfogadásokból.

100%-ig valós tippeket adok – amiket ezen az oldalon te magad is ellenőrizhetsz!

Mi a betclub célja?

A hagyományos, sokszor átverős oldalakkal szemben nálunk nem a nyeremény megszerzése, hanem a veszteségek elkerülése a cél, sportfogadás tippjeinket minden esetben legalább két lépcsőben biztosítjuk. Ez azt jelenti, hogy ha egy eseményen 5 vagy 6 gólt prognosztizálunk, akkor a tippünk 2,5 gól fölötti lesz, és így nem ritka, hogy már az első félidőben nyerőre fordul a szelvényed.

Mit kapsz, ha regisztrálsz hozzánk?

Ha belépsz a betclub tagjai közé, akkor minden nap átlagosan 2 tippmix tippet kapsz tőlünk, amit megtehetsz, és amikkel nagy valószínűséggel nyerni is fogsz. Ezek alacsony kockázatú, kisebb összegeket fizető fogadások: nem állítjuk azt, hogy egy csapásra meggazdagodsz, de attól sem kell félned, hogy mindent elveszítesz.

A tippek mellé kipróbált és tesztelt fogadási stratégiát is kapsz tőlünk, hogy folyamatosan növelhesd a bevételeidet!

Lehet, hogy elsőre nem fog menni, de a tagságod ideje alatt mindenben támogatunk. A regisztráció után egy kitölthető excel táblát küldünk, amiben tervezheted és nyomon követheted a fogadásaidat, nyereményeidet.

Regisztrálj, és segítünk beindítani a SPORTFOGADÓ KARRIERED!

Hogyan született a betclub.hu?

A fogadás az egyik kedvenc hobbim: szeretem az ezzel járó izgalmakat, szeretem úgy nézni a meccseket, hogy valós tétje van. Hobbiból kezdtem el azzal foglalkozni, hogy a munkám során szerzett tapasztalatot felhasználva kiszámoljam a valós nyerési esélyeket. Ahogy egyre többet fogadtam, úgy nőttek a bevételeim, és persze a barátaim is szerették volna megkapni a tippmix-tippjeimet. Először nekik segítettem, most pedig neked is.

A betclub.hu folyamatosan nő és tökéletesedik: már nem csak egyedül kalkulálok, hanem egy egész csapat áll mellettem, akikkel együtt dolgozunk azon, hogy 100% valós sportfogadás tippeket adjuk. Ahogy a legjobb focicsapatok, úgy mi is folyamatosan fejlődünk, tanulunk, és csiszoljuk a módszereinket, hogy egyre jobb és jobb eredményeket érhess el velünk.

Nincs annál rosszabb, mint amikor az ember elveszíti az összes pénzét – én ezt próbálom minimalizálni. Az apránként, ésszel gyarapodás híve vagyok, és ebben segítek neked is a tippmix tippekkel és a stratégiákkal.

A tagság ára 3 900 Ft/hó, ami már az első fogadásaidnál megtérülhet – pár hét után pedig ennek a többszörösét is megkeresheted havonta!

[Kérem a tippeket!] 

Mi NEM a betclub?

A betclub NEM egy fogadóiroda. Nálunk nem tudsz közvetlenül megtenni téteket. Ha veszítesz, mi nem leszünk gazdagabbak, és ha nyersz, akkor sem a mi zsebünkből húzod ki a pénzt. Ez azt jelenti, hogy nekünk egyáltalán nem jó, ha veszítesz!

Bizonyára nem árulok el nagy titkot, ha azt mondom: a fogadóirodáknak nem érdeke, hogy te nyerjél. Mindent megtesznek, hogy elrejtsék az alacsony kockázatú fogadásokat a szép nyereménnyel kecsegtető, de kockázatos kimenetelek között, így minél többször fogadsz, annál nagyobb az esélye annak, hogy veszíteni fogsz.

A betclub lényege az, hogy minimalizáljuk a veszteségeidet, hogy folyamatos extra jövedelemre tehess szert. Mi csak a tippeket adjuk – az már a te döntésed, hogy hol és hogyan játszod meg őket.

Regisztráció

Hogyan lehet ingyenes az 1. havi betclub tagságod?

A tagsági díjat PayPallal tudod kifizetni, de ha regisztrálsz egy Skrill (elektronikus pénztárca) fiókot, akkor az első hónap tagsági díját elengedjük neked. A skrill használata biztonságos, segítségével fogadásokat is köthetsz és a fogadásokkal kapcsolatos pénzügyeidet is intézheted rajta keresztül.

A lényeg még egyszer, röviden:

  A tagság ára 3 900 Ft/hó, ami már az első fogadásoknál megtérülhet

   Ha regisztrálsz, minden nap 2 tippet küldünk neked

100% valós sportfogadás tippeket adunk

+ kapsz egy letölthető excel táblát a fogadásaid tervezésére és nyomon követésére

+ fogadási stratégiákat adunk, hogy a legtöbbet hozhasd ki a meccsekből

+ Skrill regisztráció esetén az 1. hónapi tagdíj INGYEN van!

[Regisztrálok!]