– 1. A BetClub felhasználási feltételei:
1.A/ A “BetClub” weboldal, illetve facebook oldal elnevezése a továbbiakban: weboldalak.
1.B/ Az weboldalak felhasználójának minősül minden olyan személy, aki a weblapokat megtekinti, megnyitja, a illetve az, aki a bejegyzésekhez hozzászól, illetve az oldalakon közzétett bejegyzéseket, oldalakat, cikkeket olvassa, megtekinti.
1.C/ A weboldalak használatával a weboldalak felhasználója az alábbi feltételeket, tudnivalókat evidens módon elfogadja és hozzájárul külön figyelmeztetés nélkül. A feltételek figyelmen kívül hagyása nem mentesít a szabályzat és a feltételek nem ismerete alól.
– 2. A “BetClub” weboldalak fenntartja a jogok :

– 2.A/ A felhasználási feltételeket bármikor külön figyelmeztetés nélkül módosítsa. A felhasználási feltételek aktuális verziójáról történő meggyőződés az oldal felhasználójának kötelezettsége.
2. B/ Az üzemeltető fenntartja a jogok, hogy az általa közzétett szellemi termékeket (bejegyzések, statisztikai kimutatások, statisztikai adatok, védett tartalomban elérhető információk, oldalak, összefoglalók, publikációk, stb), bárminemű másolása, közzététele, felhasználása az üzemeltető előzetes írásos hozzájárulása szükséges!
2.C/ A hozzászólások előzetes értesítés, figyelmeztetés és indokolás nélküli törlésére a weboldalakon.
2.D/ A weboldalakat kizárólag természetes magánszemélyek látogathatják és tekinthetik meg .
2.E/ Az oldal látogatóinak, védett tartalomra előfizetőinek a belépési jelszavakat másolni, továbbadni, megosztani és közzétenni szigorúan tilos! Ennek megszegése büntetőjogi következményeket von maga után.
2.F/ a Védett felületen felhasználó adatok rögzítését, naplózását, tartózkodási hely bemérését és nyilvántartását az esetleges jogtalan felhasználás és visszaélés miatt.

– 3. Felelősségkorlátozás:

3.A/ A weboldalak tartalmai ajánlattételnek, üzleti ajánlatnak semmilyen esetben nem minősülnek , az üzemeltető csupán tájékoztató jelleggel helyezi el, mely az egyéni véleményét jelentik, illetve egy program által generált véleményt formál statisztikai és matematikai módszertanok által, ezért ezek felhasználásából fakadó esetleges anyagi, illetve nem anyagi károkért nem vállal semmilyen felelősséget sem közvetlen, sem közvetett módon.
3.B/ Az oldallal kapcsolatos esetleges hibákkal (gépelési hiba, emberi figyelmetlenség, adatbázis sérülés, illetéktelen használat, oldal elérhetetlenség stb.) kapcsolatban az üzemeltető semmiféle felelősséget nem vállal. Az esetleges hibákból fakadó anyagi, illetve nem anyagi károkért az oldal üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal.
3.C/ A weboldalakon található esetleges külső hivatkozások, hirdetések követésével letöltött információ és tartalom nem áll az üzemeltető befolyása alatt és ellenőrzése alatt. Ezért azok tartalmáért sem vállal semmilyen felelősséget.
3.D/ A weboldalakon elérhető oldalakat, bejegyzéseket, stb. kizárólag 18. életévüket betöltött természetes magánszemélyek látogathatják, melyre az oldal üzemeltetője fel is hívja a figyelmet az oldalakon található korhatár megjelöléssel! Az oldalak üzemeltetőjének nem áll módjában a felhasználók életkorát ellenőrizni, ezért ha kiskorú személy látogatja az oldalakat, az üzemeltető ezzel kapcsolatban semmilyen felelősséget nem vállal.
3.E/ A védett tartalomhoz szükséges belépési jelszó megadásáért, elgépelésért, helytelen megadásáért az üzemeltető semmilyen felelősséget nem vállal.
Az üzemeltető és weboldalai nem folytat semmilyen sportfogadási, bukmékeri vagy egyéb tevékenységet, csak a természetes magánszemélyek kedvtelési, kikapcsolódási tevékenységét segíti.

– 4. Felhasználási szabályzat:
Az alábbi hozzászólások – a felhasználó külön értesítése nélkül – törlésre kerülnek a weboldalakon:
• Jogsértő hozzászólások
Jogsértő minden olyan hozzászólás, amely a közzétételének időpontjában hatályos magyar jogszabályba ütközik, illetve bűncselekményre vagy egyéb jogsértésre történő felhívást, arra való jelentkezést tartalmaz.
• Agresszív, sértő vagy fenyegető hangnemű, valamint rosszindulatú hozzászólások.
Azt, hogy egy hozzászólás agresszív, sértő, fenyegető vagy rosszindulatú-e, a szerkesztő dönti el a téma jellegének függvényében.
• Egyes hozzászólókat vagy a szerkesztőt lejárató, illetve egyértelműen velük kapcsolatosan sértő vagy gyalázkodó módon kinyilvánított véleményeket – személyeskedést – tartalmazó hozzászólások.
• A jó ízlést sértő képeket tartalmazó, gyűlöletkeltésre, megfélemlítésre alkalmas, valamint az ilyen témájú weboldalakra mutató linkeket tartalmazó hozzászólások.
• Témaromboló hozzászólások
• A téma tartalmi rombolásának számít minden, a kulturált, folyamatos társalgást feltűnően, szándékosan akadályozó és zavaró hozzászólás.
• Nyílt, vagy bújtatott reklámot tartalmazó hozzászólások.
• Politikai álláspontot kifejező avagy azt sejtető hozzászólások.
– 5. Adatvédelemi nyilatkozat:
5.A/ A felhasználó az oldalon szabad akaratából tud regisztrálni, mellyel egy időben szabad akaratából megosztja a regisztrációhoz szükséges adatait az oldal üzemeltetőjével, és beleegyezik azok esetleges további felhasználására reklám, illetve marketing célokra.
5.B/ Az üzemeltető a felhasználó adatait a vonatkozó adatvédelmi törvénynek megfelelően használja fel, illetve garantálja, hogy a személyes adatok általa történő felhasználása megfeleljen az adatvédelmi ill. a személyes adatok kezelésére vonatkozó szabályozásnak azon országokban, amelyekben működik.
5.C/ A felhasználás a törvény által meghatározott keretek között létrejött szerződés alapján történik. Ahol a törvény ill. a személyes adatokkal kapcsolatos szabályozás előírja, hogy a felhasználó személyes adatai kiadhatók bizonyos kormányzati, igazságügyi ill. rendészeti hatóságnak.

6. Felelősségteljes szerencsejáték:

Kiskorúak szerencsejátéka

A 18 éven aluli személyek szerencsejátékkal kapcsolatos tevékenységeit a törvény tiltja és a bet365 rendkívül komolyan veszi az erre vonatkozó kötelezettségeit. Ügyfeleink életkorát elektronikusan ellenőrizzük és okmányaikról biztonsági másolatot is bekérhetünk. Amennyiben észrevesszük, hogy egy 18 év alatti személy az oldalt használja, úgy a játékos minden nyereményét töröljük, és az esetet jelenthetjük az illetékes hatóságoknak.

3. Csak annyival játsszon, amennyit megengedhet magának
4. Figyeljen arra, hogy mennyi ideig játszik és mennyi pénzt költ el
5. Ha szeretne leállni egy időre, használja az önkitiltás szolgáltatást.
6. Ha szeretne beszélni valakivel a problémáiról, lépjen kapcsolatba a Gambling Therapy munkatársaival
Míg az emberek többsége tudja, hogy mikor kell abbahagyni a játékot, vannak akiknél a szerencsejáték komoly problémát okoz. Az alábbiak az ítélőképesség megőrzésében segíthetnek: 1. A szerencsejátéknak szórakoztató tevékenységnek kellene lennie, nem pénzkereseti módnak. 2. Kerülje a veszteségek üldözését.
Gambling Therapy A Gambling Therapy egy bejegyzett, jótékony célú szervezet, amely támogatást és tanácsadást nyújt a szerencsejáték problémákkal küzdő játékosok számára. A Gambling Therapy weboldalát a www.gamblingtherapy.org címen érheti el. Kérdőív a felelősségteljes szerencsejátékról Amennyiben attól tart, hogy a szerencsejáték negatívan befolyásolja az Ön (vagy más) életét, úgy arról az alábbi kérdések megválaszolásával győződhet meg:

1. Nem jár be a munkahelyére, a főiskolára vagy az iskolába, hogy játszhasson?
2. Azért játszik, hogy meneküljön egy unalmas vagy boldogtalan élet elől?
3. Amikor játszik és elfogy a pénze, akkor rosszul és kétségbeesettnek érzi magát és a lehető leghamarabb újra kell játszania?
4. Addig játszik, amíg az utolsó forintját is elveszti, még akkor is, ha ez a hazajutáshoz szükséges összeg eljátszását jelenti? 5. Hazudott már azért, hogy az elvesztett pénz mennyiségét vagy a játékkal töltött időt eltitkolja?
6. Kritizálták már a játékszenvedélyét?
7. Elvesztette a családja, a barátai és a hobbijai iránti érdeklődését?
8. Ha veszít, úgy érzi, hogy újra kell játszania, hogy azonnal visszanyerje az elvesztett összeget?
9. A veszekedések, a csalódottság vagy az elégedetlenség játékra késztetik?
10. Depressziót vagy öngyilkosságra való késztetést érez a játék miatt?
Minél több kérdésre válaszol igennel, annál valószínűbb, hogy komoly szerencsejáték problémákkal küzd.
Bővebb információért, kérjük, hogy keresse fel a Gambling Therapy weboldalát a www.gamblingtherapy.org címen.
A szülők és gyámok számára számos kívülálló alkalmazás érhető el, amelyek segítségével felügyelhetik és korlátozhatják számítógépük internet használatát:
1. A Net Nanny szűrő szoftver megvédi a gyermekeket a helytelen internetes tartalmaktól: www.netnanny.com.
2. A CYBERsitter szűrő szoftver segítségével a szülők letilthatnak bizonyos oldalakat: www.cybersitter.com.