Tipp használat és Fogadási filozófia

WWW.BETCLUB.HU

– Professzionális sportfogadás tippek és stratégia menedzsment. Keress milliókat hónapról hónapra! Sportfogadás online, tippmix és tippmixpro!

Hosszú évek óta készülünk arra, hogy beindítsunk egy igazán jövedelmező sportfogadásokkal és tippekkel foglalkozó oldalt. Most jött el a pillanat (2016februárjában), amikor beérett a sok munka és bemutathatunk nektek egy hatékony rendszert, ahol a pénzgazdálkodáson át a tippek megjátszásán túl egy új szemléletet is szeretnénk belecsempészni a fogadók fejébe. – Ha lehet, akkor a sportfogadás tippmix együtt állasán változtatnánk olyan módon a Magyar fogadók fejében, hogy a sportfogadás online lehetőségeit és előnyeit aknázzuk ki.

Tippjeinkben az az elsődleges szempont, hogy a lehető legalacsonyabb kockázatú kimenetelt válasszuk. Persze a fogadás, mint olyan, minden percben tartogat meglepetést és kockázatot, ezért azt nem tudjuk és nem is akarjuk szavatolni, hogy minden fogadásunk nyerni fog.

Lényeg: A tippek mindig alacsony kockázatúak legyenek!

foci-szelveny-008 20150930tippmix1

A sportfogadás tippek napi rendszerességgel, 11 óráig frissülnek a honlapon. A fogadás tippek jöhetnek egyesével, de időrendi sorrendben, akár 2 vagy 3 egymást követő tippet is kaphattok tőlünk. Miért fontos ez? Mert a rendszerességen és tervezhetőségen van a hangsúly.

Lényeg: Több egymást követő tipp legyen a fejetekben, hogy az esetleges vesztes tipp ne sodorjon egy vesztő szériába. Ne akarjátok az esetleges veszteséget azonnal visszanyerni, érdemes tiszta fejjel megvárni a következő napi tipp, vagy inkább a tuti tipp érkezését.

A megjátszott tétek számításához és a fogadási egyenlegetek követéséhez biztosítunk a számotokra egy letölthető Excel táblázatot. A megszokott tipp kalkulátorokhoz képest ebben a táblázatban egy pontos terv szerint halad a napi szintű fogadás és a tétek kalkulálásához is segítséget nyújt.

Tippek 2016.xls táblázat használata!

Táblázat letöltése
Lényeg: Kövesd a fogadásaidat és az egyenleged alakulását táblázatban.

KERESSÉTEK A MAI TIPPEKET A HONLAPON!

www.BetClub.hu – Sportfogadás tippek, stratégia és tippmix!

Professzionális sportfogadás tippek és stratégia menedzsment. – Keress milliókat hónapról hónapra! Sportfogadás online, tippmix és tippmixpro!

Márk